Palliatieve Zorg

Palliatieve zorg is voor cliënten die in hun laatste levensfase verkeren. Wij stellen bij terminale zorg een klein team van gespecialiseerde zorgverleners samen voor de verzorging aan huis. 

Hierdoor kunt u in alle rust en uw eigen omgeving de laatste levensfase positief afsluiten. Ook bieden wij hulp bij niet lichamelijke problemen, zoals angst en depressie. De zorgverlener kan emotionele steun bieden aan de cliënt en op deze manier zijn naasten en mantelverzorgers ontlasten.

Deze zorg kan ook ’s nachts worden geboden. Ook wanneer u in uw laatste levensfase verkeert, kan er een moment komen dat er ’s nachts een zorgverlener nodig is voor ondersteuning en medische handelingen. Vooral bij terminale zorg vinden wij het belangrijk om met kleine teams te werken, zodat er niet steeds iemand anders langskomt. 

Voor meer informatie of voor het aanvragen van palliatieve zorg kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 010 3070942 of via email info@saffieszorg.nl. U kun ook het contactformulier invullen. Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

Meer weten? Bel ons op 010 3071744 of stuur een bericht!