Voor Opdrachtgevers

Bij tijd beschikken over de juiste zorgverleners op de juiste locatie. Dat is de olie voor de motor in de zorg. Maar wat als dit niet altijd lukt? Dan beschikken wij over de juiste zorgverleners die u hierbij kunnen helpen.

Ruim 15 jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring binnen de zorg, vinden wij een passende zorgverlener voor uw organisatie. Wij houden hierbij ook rekening met de sociale en culturele aspecten van de cliënten.

De cliënt staat centraal

U kunt bij ons terecht voor de inzet van zorgverleners bij Verpleeg- en Verzorgingshuizen, Psychiatrie, Gehandicapten Ziekenhuizen, Particulieren of PGB- cliënten. Wij staan 24/7 voor u klaar, ook in geval van spoeddiensten!
Om de kwaliteit van de zorg te waarborgen, gaan wij voor een gezamenlijk doel waarbij de cliënt centraal staat. Saffies Zorg behandelt elke zorgvraag op maat, zo kunnen wij garanderen dat de zorgverlener bij u past!

Zorgvuldige selectie

Onze Zorgprofessionals worden zorgvuldig geselecteerd na een persoonlijk gesprek op kantoor, waarbij de diploma’s en keurmerken dubbel worden gecheckt. Daarnaast worden de zorgverleners geplaatst op basis van hun kwaliteiten en gedegen ervaring en kennis binnen de zorg. Ook nemen wij minimaal twee referenties af en zorgen wij ervoor dat alle contracten worden gemaakt. Uiteraard verzorgen wij voor tijdige versturing van de facturen en garanderen wij marktconforme tarieven.

Samen op zoek naar een oplossing

De zorg brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee en is constant in ontwikkeling. Veranderingen binnen rondom de wetgeving, arbeidsmarkt en marktontwikkeling volgens wij constant. Zo komen wij niet voor verassingen te staan en weten wij onze service naar u hoogwaardig te houden. Heeft u naast het vaste personeel regelmatig te maken met personeelsschaarste? Weet u niet zo goed hoe u hier aanvulling aan kunt geven? Dat is geen probleem! Samen gaan wij op zoek naar een gerichte oplossing die ook op lange termijn kan worden ingezet. Leg uw zorgbehoefte bij ons neer en wij zorgen voor een gelijkwaardige oplossing.

Meer weten? Bel ons op 010 3071744 of stuur een bericht!